Voorjaarsfair 10 april te Terneuzen t.b.v. het Nederlands  Kankerfonds voor dieren.

  

Het was vroeg op , eerst een grote wandeling met de honden + eten , daarna goed gemutst en gemotiveerd naar de dierenkliniek Ottenhorst in Terneuzen .

Eerst allen gedag en veel plezier gewenst , daarna alles opbouwen voor de lentefair.

Het was mooi weer , wel fris maar later kwam de zon door net was het goed vertoeven.

We hadden flink wat shop artikelen van de GRH en zelf hadden we diverse filmpjes op DVD gezet met alles wat het hele traject van de honden in Spanje tot hun “nieuwe” wereld in Nederland betreft.

   

Er was veel belangstelling voor de GRH en we hebben veel informatie kunnen geven , dit ondersteund met folder materiaal.

Wat ons aangenaam heeft verrast was dat er veel mensen bekend zijn met het hondenleed in Spanje maar ook in andere landen ,dat de meeste van hen wel iemand kennen die een windhond of andere hebben geadopteerd en dat er veel mede leven is en mensen graag hun steun betuigen d.m.v. gift of aankoop.

Er zijn veel shop artikelen verkochten de collectebus was goed gevuld.

Al met al een vruchtbare dag met gezelligheid en veel complimenten voor het goede werk van GRH.

Wat zeker niet vergeten mag worden : Dierenkliniek Ottenhorst heeft ons nog flink wat brokken en blikvoer mee gegeven. Wij hebben onze dank ook namens GRH overgebracht !

Vida bekijkt de spullen die gekregen zijn van Dierenkliniek Ottenhorst. Vida bedankt Ottenhorst namens al zijn vriendjes in Spanje !!

 

Opbrengst :

Verkochte artikelen shop : € 126.50 ,-

Collecte bus : € 52.30 ,-

TOTAAL OPBRENGST : € 178.80 ,-

 

Voldane groeten van

Matty en Mathieu

Lewedorp