Lokatie : Dordrecht, Natuur- en recreatiegebied de Hollandse Biesbosch.

 

Bereikbaarheid

Met de auto:

Vanaf West Nederland: (Amsterdam, Leiden, Den Haag) volgt u bij Rotterdam de borden Dordrecht. Na de Van Brienenoordbrug neemt u de afslag Nijmegen/Gorinchem; de A15. Op de A15 neemt u de afslag 23 (Dordrecht-Papendrecht), de N3.
* Direct na de brug over de rivier de Merwede neemt u de afslag Dordrecht/Hollandse Biesbosch.
** Onderaan de afslag houdt u rechtsaan en bij de stoplichten gaat u rechtsaf.
*** Deze weg blijft u volgen met aan uw linkerhand eerst industrie; onder een spoorweg door en na enige tijd maakt de weg een bocht naar rechts; u passeert aan uw rechterhand een Stay-Ok hotel en na enige tijd maakt de bocht iets na het bezoekerscentrum een bocht naar links. U vindt dan na 200 meter de ingang van het evenemententerrein. Vanaf * is het ongeveer 5 km.

Vanuit Oost en Noord Nederland: (Arnhem, Utrecht, Gorinchem) neemt u bij het knooppunt Gorinchem de A15 en neemt u afslag 23.
Zie verder * etc.

Vanuit Zuid Nederland: (Tilburg, Breda, Roosendaal) neemt u de A16 richting Dordrecht.

Let op de N3 op de permanente snelheidscontrole!

Met de fiets:

Het manifestatieterrein is prima te bereiken per fiets. Voor het terrein is er een fietstenstalling waar de fiets veilig achtergelaten kan worden.

Met de (trein en) bus:

Lijn 4 rijdt van Ziekenhuis Amstelwijck via Wielwijk, Oud-Krispijn, het centrum, centraal station en Het Reeland naar de Staart. In de zomerdienstregeling wordt 1x/uur (zondag 2x/uur) doorgereden naar de Hollandse Biesbosch Aan het einde van lijn 4 rijden pendelbussen, om de 15 minuten, naar het manifestatieterrein.

Tip: Via de waterbus:

Met de Waterbus vaart u comfortabel over water tussen Rotterdam, de Drechtsteden, Ridderkerk, Krimpen a/d Lek en Kinderdijk. De Waterbus creŽert als het ware een netwerk over water. De passagiers kunnen genieten van het uitzicht op de Drechtoevers. De Waterbus is een speciaal voor dit project gebouwde catamaran van het 'low wash' - type met een zeer moderne uitstraling en die voldoet aan alle veiligheidsvoorwaarden. U merkt dan ook nauwelijks dat u aan het varen bent.

Route 1: Vaart tussen Dordrecht en Rotterdam. Op zaterdag is er elk uur een afvaart. De reistijd bedraagt een uur inclusief tussenstops. Er is plaats voor Ī 130 passagiers en er is ruimte voor 60 fietsen. Voor rolstoelen zijn er enkele plaatsen beschikbaar.

Route 2: Verbindt de Drechtsteden. Iedere 15 minuten is er een afvaart (ieder uur van en naar Sliedrecht, op werkdagen in de spits om het half uur). Er is plaats voor Ī 130 passagiers en er is ruimte voor 60 fietsen. Voor rolstoelen zijn er enkele plaatsen beschikbaar.