Hulpgoederen geschonken.... !

 

Ook in de afgelopen tijd mochten we weer verschillende donaties in de vorm van voer, dekens, t-shirts, apparatuur, medicijnen en ga zo maar even door, ontvangen. Via deze plek willen wij graag iedereen hartelijk danken voor hun bijdrage en/of inzet. En natuurlijk ook een dank je wel aan al onze inzamelpunten. Zoals u overigens al op onze site hebt kunnen lezen is er recent net een transport naar Spanje geweest. Naast de inventaris voor de dierenkliniek zijn ook onderstaande hulpgoederen daarbij meegenomen en al op hun bestemming. Het is onmogelijk alle geschonken goederen afzonderlijk op onze site te vermelden maar hieronder doen we een kleine greep uit de ontvangen spullen:

 

Groenrijk, Dronten.

5

 


Van de firma Groenrijk te Dronten krijgen we regelmatig bericht dat er weer een partij voer voor ons klaar staat. En dan praten we toch al gauw over 75 a 100 kilo per keer. Dus bij deze bedanken wij GROENRIJK Dronten voor de donaties.

Koninklijke Marine, Den Helder.

Dank gaat ook uit naar onze Nationale strijdkrachten ter zee. Vanuit Den Helder kregen wij een grote hoeveelheid verbandmateriaal. En daar zijn onze troepen in Spanje erg blij mee.

 

 Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.


Deze kliniek belt ons met grote regelmaat dat ze weer spullen voor ons klaar hebben staan. De afgelopen tijd zijn wij zo al verblijd met dozen vol medicijnen, voer en bijv. ook röntgenjassen. Super!

Dierenspeciaalzaak Molen de Roos, Delft.

Een grote gift kregen wij van dierenspeciaalzaak MOLEN DE ROOS te Delft. Ongeveer 500 kilo voer mochten wij ontvangen en dat vinden wij natuurlijk fantastisch.

 

Fa Boer & Zn, Kampen.
9

 

Vlak voor het recente transport naar Spanje, zijn we nog even bij de firma Fa. A. Boer & Zn langs geweest. Van deze speciaalzaak kregen wij 250 kilo voer en een ruime hoeveelheid anti vlo, teek en wormmiddelen. Een grandioze gift waarvoor zeer veel dank.

Areo Logistiek.

Areo Logistiek gaf ons weer kleden en 4 dozen met t-shirts voor de Spaanse vrijwilligers. Zeker weten dat deze met open armen worden ontvangen. Daarnaast hebben ze ook nog eens het vervoer én de kosten van het binnenlands transport van 8 van onze benches verzorgd. Onze dank!

 

Van Gool Dierenspeciaalzaak, Hilvarenbeek.

Van dierenspeciaalzaak van Gool kregen we enkele grote zakken voer en een aantal splinternieuwe manden. De hondjes in Spanje zullen niet weten wat ze overkomt, zó comfortabel liggen! Hartstikke bedankt voor deze donatie.

Dierenkliniek Oudorp.

Dierenkliniek Oudorp sponsort onze Ojitos,
die dit weekend naar Nederland komt, door 50% korting te geven
op een zak Royal Canin Holistic hondenbrokken van 14 kg. Onze hartelijke dank, ook namens Ojitos en we hopen dat meerdere sponsors zich zullen melden.

 

 

Tevens kregen we van een een aantal dierenartsen in de regio Zeeland een paar nuttige apparaten waar de shelters in Spanje bijzonder blij mee zijn. Zie ook de foto's. Daarnaast kwam er ook weer een hele berg voer van een paar vaste leveranciers uit die regio.

 

Lieve mensen, namens ons, de hondjes en namens alle shelters: BEDANKT!!!